Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.
Engelska

Vi söker Vatten- och miljötekniker

2022-03-01

Vi söker vatten- & miljötekniker

Med miljön och klimatet i fokus arbetar vi på Järven Ecotech med våra kunder för att säkra renare vatten och en bättre miljö. Vi projekterar och färdigställer kompletta anläggningar för uppsamling och rening av dagvatten, lakvatten, processvatten och avloppsvatten. Vi erbjuder även sedimenttömning av dammar och avvattning av sedimentet i anslutning till detta. Genom vår unika kompetens och mångåriga praktiska erfarenhet är vi en värdefull aktör i allt från rådgivning till hela entreprenader.

Vi är i en expansiv fas och behöver nu förstärka vårt lag med kompetenta medarbetare. Är du driven, praktiskt lagd med ett brett tekniskt intresse och vill jobba i ett trevligt gäng med hög energi? Då kan detta vara en tjänst för dig.

Om tjänsten som vatten- & miljötekniker

De främsta arbetsuppgifterna för våra vatten- & miljötekniker är att arbeta med produktion och montage av våra vattenreningsutrustningar inom lak- process- och dagvatten samt att montera siltgardiner ute hos våra kunder. Specifika förkunskaper för detta krävs ej. Arbetsuppgifterna inefattar även att operera/köra våra utrustningar för behandling & avvattning av sediment.

Våra kunder finns över hela Sverige så en hög grad av resande med övernattningar ingår i arbetet. Arbetet är periodvis fysiskt krävande. För rätt person finns goda möjligheter att på sikt bli befordrad till arbts-/projektledare. Placeringsort är Örnsköldsvik, STHLM eller Kalmar där vi är lokaliserade, men annan placeringsort kan diskuteras.

Besök gärna vår hemsida för mer information.

Krav:

- Kunna resa och ligga borta med flera övernattningar i följd

- B-körkort

- Svenska i tal och skrift

Meriterande egenskaper:

- Kunna arbeta både självständigt och i grupp

- Inte vara rädd för fysiskt arbete

- Egen initiativförmåga och god samarbetsförmåga

- Flexibel

- Problemlösare

- Strukturerad och organiserad

- Behärska det svenska språket

- BE/CE -körkort

- Erfarenhet från anläggningssidan, maskinservice eller liknande

- Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper!

Anställningsvillkor: 

Provanställning 6 månader därefter ev. tillsvidareanställning

 Lön och andra förmåner: 

 - Vi tillämpar individuell lönesättning, månadslön med förhöjd ersättning i samband med resa. Månadsvis utbetalning.  

 - När projekten tillåter så finns det i perioder möjlighet till flexibla arbetstider.

 -
Friskvårdsbidrag.

Är du en positiv, öppen, flexibel, praktiskt lagd och uppfinningsrik problemlösare med möjlighet att ligga ute på jobb på annan ort? Tveka inte att skicka in din ansökan.

U
rval och intervjuer sker löpande, och vi är i behov av 2-3 personer så tveka inte att skicka din ansökan redan idag via mejl till
info@jarvenecotech.se. Om du har frågor, kontakta Mikael Strand på telefon 073-803 00 96.

Är du rätt person för oss ser vi till att du utbildas till en kompetent Vatten- och miljötekniker med fokus på kundnytta!