Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.
Engelska

Vi välkomnar Caroline som ny VD

2021-09-13

Vi fortsätter att växa & förstärker därför vårt team ytterligare. Vi har nu glädjen att välkomna Caroline Nilsson som ny VD.

Caroline Nilsson har arbetat över 25 år inom processindustrin, där hon har haft olika roller inom strategi, affärsutveckling och försäljning. Hon har en gedigen erfarenhet av företagsledning och förändringsarbete som passar väl kraven i hennes nya befattning.

"Järven Ecotech har mycket kvalificerade produkter inom vattenrening som är högst relevanta i dagens situation med klimatförändringar och ett ökat fokus på vatten, dess kvalitet och påverkan på samhället. Bolaget har haft en mycket god tillväxt och vi skall tillsammans se till att säkerställa att vi kan fortsätta leverera samma höga kvalitet till våra kunder, samtidigt som vi kan vidareutveckla våra produkter och service till ett ännu bättre erbjudande. Det ska bli mycket spännande att tillsammans med mina kollegor ta nästa steg i Järven Ecotechs utveckling."

Caroline Nilsson, VD Järven Ecotech

För mer information, vänligen kontakta: 
Caroline Nilsson, VD, 072-585 00 15, caroline@jarvenecotech.se