Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.
Engelska

Vi söker arbetsledare & installatör

2021-10-26

Vi söker arbetsledare och installatör

Med miljön och klimatet i fokus arbetar vi på Järven Ecotech med våra kunder för att säkra renare vatten och en bättre miljö. Vi projekterar och färdigställer kompletta anläggningar för uppsamling och rening av dagvatten, lakvatten, processvatten och avloppsvatten. Vi erbjuder även sedimenttömning av dammar och avvattning av sedimentet i anslutning till detta. Genom vår unika kompetens och mångåriga praktiska erfarenhet är vi en värdefull aktör i allt från rådgivning till hela entreprenader. Järven Ecotech AB är ett företag beläget i Örnsköldsvik och med verksamhetsområde över hela Sverige. 

Vi är i en expansiv fas och behöver nu förstärka vårt lag med kompetenta medarbetare. Är du driven, praktiskt lagd med ett brett tekniskt intresse och vill jobba i ett trevligt gäng med hög energi? Då kan detta vara en tjänst för dig.

Om tjänsten som installatör:

De främsta arbetsuppgifterna för våra installatörer är att arbeta med produktion och montage av våra vattenreningsutrustningar inom lak- process- och dagvatten samt att montera siltgardiner ute hos våra kunder. Specifika förkunskaper för detta krävs ej. 

Våra kunder finns över hela Sverige så en hög grad av resande med övernattningar ingår i arbetet. Arbetet är periodvis fysiskt krävande. För rätt person finns goda möjligheter att på sikt bli befordrad till arbetsledare. Placeringsort är Örnsköldsvik eller Kalmar där vi har kontor, men annan placeringsort kan diskuteras.

Om tjänsten som arbetsledare:

För dig som arbetsledare innebär arbetsuppgifterna att ha bra kunskap om både produktionen och installationen av våra produkter hos kund, för att kunna utföra och leda arbetet i både planeringsstadiet och ute i fält. Du kommer ha det övergripande ansvaret för arbetet ute hos kund och leda arbetet med våra installatörer och underentreprenörer samt ha kontakten med kunden och du rapporterar till projektchef. På sikt ser vi gärna att du kan utöka dina arbetsuppgifter till att stödja våra tekniska säljare med den första planeringen, inmätningen och beräkningen av projekten. Placeringsort är Örnsköldsvik eller Kalmar där vi har kontor, men annan placeringsort kan diskuteras.

Besök gärna vår hemsida för mer information.

Krav:

- Kunna resa och ligga borta med flera övernattningar i följd

- B-körkort

- Svenska i tal och skrift

Meriterande egenskaper:

- Kunna arbeta både självständigt och i grupp

- Inte vara rädd för fysiskt arbete

- Egen initiativförmåga och god samarbetsförmåga

- Flexibel

- Problemlösare

- Strukturerad och organiserad

- Behärska det svenska språket

- BE/CE -körkort

- Erfarenhet från anläggningssidan, maskinservice eller liknande

- Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper!

Anställningsvillkor: 

Provanställning 6 månader därefter ev. tillsvidareanställning

 Lön och andra förmåner: 

 - Vi tillämpar individuell lönesättning, timlön med månadsvis utbetalning.  

 - När projekten tillåter så finns det i perioder möjlighet till flexibla arbetstider.

 -
Friskvårdsbidrag.

 
Är du en positiv, öppen, flexibel, praktiskt lagd och uppfinningsrik problemlösare med möjlighet att ligga ute på jobb på annan ort? Tveka inte att skicka in din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande. Skicka din ansökan via mejl till info@jarvenecotech.se. Om du har frågor, kontakta Mikael Strand på telefon 073-803 00 96.

Är du rätt person för oss ser vi till att du utbildas till en kompetent installatör av våra produkter!