Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.
Engelska

Vi förvärvar Tecomatic Entreprenad AB

2021-05-14

Förvärvet är en del i vår gemensamma tillväxtstrategi som kommer att bidra till en bredare produktportfölj gällande produkter/lösningar som skyddar och renar i marina miljöer.

Vi får genom detta utökade operationella resurser till att fortsätta vår tillväxtresa och att utveckla vårt erbjudande gentemot våra kunder.

Tecomatic Entreprenad är specialiserade på produkter för marina miljöer där det finns problem med erosion av landmassor eller spridning av miljöfarliga sediment. Företaget har jobbat med detta i över 30 år och är marknadsledande inom sitt område. Företaget har idag sju anställda och är verksamma i hela landet.

Vi säljer vårt livsverk till ett företag som delar vår ambition om ständig utveckling med stort fokus på miljöteknik, detta tryggar vår framtida expansion och strävan om hög närvaro/servicenivå gentemot våra kunder” säger Torbjörn Svensson VD för Tecomatic Entreprenad.

”Vi ser många intressanta synergier med denna sammanslagning och det känns extra roligt att bolagets befintliga ledning fortsatt kommer att vara delägare och verksamma” säger Emil Eriksson VD för Järven Ecotech AB.

För mer information kontakta:

Emil Eriksson, VD Järven Ecotech AB, 073-803 00 33, emil@jarvenecotech.se

Torbjörn Svensson, VD Tecomatic Entreprenad AB, 070-339 57 74, torbjorn@tecomatic.com

För mer information om Tecomatics produkter/lösningar besök: www.tecomatic.com