Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.
Engelska

2017-03-22

Cirka 80 % av det avloppsvatten som släpps ut i världen varken renas eller återanvänds. Möjligheterna att utnyttja avloppsvatten som en resurs är enorma. En säker & kostnadseffektiv rening av avloppsvatten är en absolut nödvändighet om vi skall kunna fortsätta utveckla & nyttja det här jordklotet.

Årets tema för "World Water day" är just avloppsvatten Vi på Järven Ecotech jobbar ständigt för att utveckla och förbättra vårt erbjudande gällande lösningar för att rena avloppsvatten. I vår utveckling har vi valt att hålla fokus på "Rural waste water treatment" dvs. avloppsreningen för mindre orter & samhällen. Vi anser att alla har rätt till rent vatten, detta oavsett vilken värdsdel eller storlek på samhälle man är bosatt i. Vi har därför utvecklat ett container-system som innefattar ett komplett avlppsreningsverk med mekanisk grovavskiljning & dosering. Dessa containrar kan med enkelhet fraktas till olika delar av världen där behover är som störst.