Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Järven Group

Järven Group består av tre affärsområden; Järven Ecotech, Järven Health Care och Järven Akustik. 

Inga Nordin grundade Järven Plast & Smide AB 1976.

Med sig in i företaget tog hon sin kunskap om isolering av buller, som hon tidigare erhöll som delägare i familjeföretaget M. Anderssons Isolering AB. Resultatet blev att Järven Plast & Smide AB patenterade produkter kom att bli världsledande inom respektive affärsområde.

Idag erbjuder Järven Ecotech kompletta anläggningar för rening och uppsamling av dagvatten, lakvatten, processvatten och avloppsvatten

I år, 2016, firar företaget 40 år.

Järven Ecotech

Järven Ecotech projekterar och färdigställer kompletta anläggningar för rening och uppsamling av dagvatten, lakvatten, processvatten och avloppsvatten. Vi erbjuder även sedimenttömning av dammar och avvattning av sedimentet i anslutning till detta.

I  sortimentet återfinns såväl vårt patenterade flytväggssystem som vortex-luftare för syresättning av dammar och sjöar.

Järven Health Care

Erbjuder produkter till sjukvård, akutvård, hemsjukvård, äldreomsorg, psykiatri och specialinrättningar.

Järven Healthcare är Skandinaviens största tillverkare av madrasser till sjukvårdssektorn och har funnits på marknaden i mer än 30 år.

Gå till Järven Health Care >>

Järven Akustik

Erbjuder produkter och lösningar för en lägre bullernivå, exempelvis draperier, vik- och skjutväggar, stomljudsmattor och absorbenter.

En bra arbetsmiljö är en mycket god investering. Arbetsplatser utan buller får lägre sjukfrånvaro och förbättrad produktivitet.

Gå till Järven Akustik (www.jarvenakustik.se) >>